Godt Nyttår

smiley

Lovet være Jesus Kristus!

Året er begynt og vi kan ikke tenke annet enn å begynne det med vår Herre som kompass. Husk at Han også liker det gøye og morsomme. Derfor valgte vi bildet med glasset på. Kanskje er det vin, champagne eller Mozell rett og slettsmiley… – velg hva du vil, men Jesus vil gjerne være med deg, også i denne delen av livet ditt. Selv var Han jo med Maria på bryllupsfesten i Kana og der forvandlet Han vann til vin.

Ofte føler vi at våre liv er uten særlig smak… Vi mangler noe som det er vanskelig å sette ord på. Gud venter bare på at du åpner deg for Ham og tar Ham med i ditt liv. Fortell Ham hva du sliter med og hvor du føler mangel på noe. Han ordner det etter Sin vilje og kommer til å forvandle livet ditt til et mirakel.

Når vi ler, så ler Han med oss. Skal prøve å huske på det ogsmiley I Guds navnsmiley