Lovet være Jesus Kristussmiley

her kommer vi med mange fristelsersmiley har dere lyst på kake? Spis gjerne, drikk så mye dere vil, men alltid med kjærlighet. Hvis jeg virkelig elsker Gud, andre og meg selv, så kan jeg også spise og drikke som jeg vil, så langt min samvittighet ikke setter grenser. Av og til skjer det også, at straks etter at jeg har satt foran meg et forsett, dukker det opp fristelsen som er så vanskelig å avstå fra. Er det ikke slik at nettopp i fastetiden har du mest lyst til å spise godteri? Begynn å faste, så får du føle hva det betyrsmiley. Noe som ellers virker for oss enkelt eller ikke tiltrekkende, viser seg plutselig så nødvendig å ha…
En annen måte å faste på, er askesen. Ikke alltid må jeg lete etter avkall og forsett. det hender at i fastetiden har jeg stor problem med noe eller vansker i relasjon til noen. Så det er nettopp det, jeg kan ofre til Gud. Det betyr ikke at avkall og gode forsett har mindre verdi. Bare hvis jeg sliter med noe, så trenger jeg ikke legge på meg flere byrder, som jeg ikke klarer å bære.
Det er noen tanker angående fastetiden, fordi livet byr på mange overraskelsersmiley og det å overgi mine problemer i Guds hender er ofte så vanskelig, fordi jeg vil jo klare det selv…smiley velsignet fastesmiley